Fel: "Norton Online Family-servern är för tillfället inte tillgänglig. Försök igen senare" visas när du inaktiverar eller konfigurerar Norton Safety Minder

Norton Safety Minder ingår i Norton Online Family.

STEG 1

Se till att datorns datum är korrekt

1. Gå till aktivitetsfältet i Windows, högerklicka på klockan och klicka sedan på Justera datum/tid.

2. Välj månad, år och dag.

3. Klicka på Verkställ och sedan på OK.

Försök med att konfigurera Norton Safety Minder. Om problemet kvarstår går du till steg 2.

STEG 2

Inaktivera brandväggen tillfälligt (för ett kortvarigt test)

1. Starta brandväggsprogrammet.

De flesta brandväggsprogram har en liten ikon i området nära klockan. Prova att högerklicka på programikonen.

2. Inaktivera brandväggen tillfälligt.

Läs hjälpen till programmet eller kontakta programutgivarens support för anvisningar.

3. Klicka på Norton Safety Minder -ikonen i systemfältet och försök sedan konfigurera Norton Safety Minder.

4. Skriv förälderns e-postadress och lösenord och klicka sedan på OK.

5. Gör något av följande:

• Om felet kvarstår kan det bero på ett tillfälligt problem med Norton Online Family-servern. Försök igen senare.

• Om problemet löses när brandväggen inaktiveras skapar du en regel i brandväggsprogrammet för att tillåta anslutning till följande NortonOnlineFamily- server för port 443:

o2comm.norton.com

Om du inte är säker på hur man ändrar brandväggens inställningar kontaktar du utgivaren av brandväggsprogrammet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090604152607EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 21/02/2011