Skicka en fil till Symantec Security Response

I de flesta fall behöver du inte skicka en smittad fil till Symantec. Du behöver bara skicka en smittad fil i någon av följande situationer:

• Norton hittar samma smittade filer om och om igen varje gång datorn söks igenom.

• En Symantec-tekniker ber dig skicka filen.

• Du har hittat en misstänkt fil i datorn och filen ingår inte i de senaste virusdefinitionerna.

• Du har fått ett e-postmeddelande där du uppmanas att ladda ner en fil från en misstänkt URL-adress.

Gör något av följande, beroende på situationen: