Dölja Norton Family-ikonen i meddelandefältet

Norton Family-ikonen i meddelandefältet går inte att inaktivera fullständigt. Du kan dock dölja den via inställningarna i aktivitetsfältet i Windows.

Dölj Norton Family-ikonen

Popupmeddelandena från Norton Family-klienten inaktiveras inte när du döljer Norton Family-ikonen i meddelandefältet.

1. Högerklicka i Windows aktivitetsfält och välj Egenskaper.

2. Gör något av följande, beroende på vilken version av Windows du använder:

• För Windows 10/8/7: Klicka på Anpassa på fliken Aktivitetsfältet bredvid meddelandefältet.

• Windows Vista: Klicka på Anpassa på fliken Meddelandefältet bredvid kryssrutan Dölj inaktiva ikoner.

• Windows XP: Klicka på Anpassa på fliken Aktivitetsfältet bredvid kryssrutan Dölj inaktiva ikoner.

3. Gör något av följande:

• För Windows 10/8/7: Välj ikonen Dölj och meddelanden i listrutan med ikoner bredvid Norton Family -ikonen.

• Windows Vista/XP: Välj Norton Family under Aktuella objekt och sedan Dölj eller Alltid dold i listrutan bredvid.

4. Klicka på OK.

5. Klicka på Tillämpa > OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090527162610EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 23/11/2016