Konfigurera din brandvägg för Norton Family

Portar, protokoll och filinformation

• Med den här informationen kan du skapa en brandväggsregel som ger Norton Family åtkomst till internet. Mer information om hur du skapar en regel i brandväggsprogrammet finns i brandväggens bruksanvisning. Du kan även kontakta brandväggens tillverkare.

• Norton Family behöver åtkomst till portarna 80 (HTTP) och 443 (HTTPS).

• Protokollet är TCP.

• Filen som behöver åtkomst till internet är:

• Windows 10/8/7, Vista eller XP (32-bitars):

C:\Program Files\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

• Windows 10/8/7 eller Vista (64-bitars):

C:\Program Files (x86)\Norton Family\Engine\3.6.x.x\ccSvcHst.exe

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090520160639EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 31/08/2016