Norton Family rapporterar inte aktiviteter i sociala nätverk

Aktiviteter i sociala nätverk kan bara övervakas och rapporteras till Norton Family om plugin-programmet för Norton Family är installerat och aktiverat i din webbläsare. Om du inte ser plugin-programmet för Norton Family i din webbläsare måste du installera om Norton Family.

Kontrollera status för plugin-programmet för Norton Family i Internet Explorer

1. Starta Internet Explorer.

2. Klicka på Hantera tilläggVerktyg -menyn.

3. Välj Verktygsfält och tillägg under Tilläggstyper i fönstret Hantera tillägg.

4. Om Norton Family BHO har statusen Inaktiverad klickar du på Aktivera.

5. Klicka på OK.

6. Starta om Internet Explorer så att ändringarna träder i kraft.

Kontrollera status för plugin-programmet för Norton Family i Firefox

1. Starta Firefox.

2. Klicka på ikonen för att öppna menyn i det övre högra hörnet och klicka sedan på Tillägg.

3. Klicka på Norton Family på fliken Tillägg.

4. Om Norton Family visas i grått klickar du på Aktivera.

5. Klicka på Starta om Firefox.

Kontrollera status för plugin-programmet för Norton Family i Google Chrome

1. Starta Google Chrome.

2. Klicka på ikonen för att anpassa och styra Google Chrome i det övre högra hörnet och sedan på Inställningar.

3. Klicka på Tillägg i den vänstra panelen under Chrome.

4. Om Norton Family visas i grått klickar du på Aktivera i listan med tillägg.

Populära lösningar från Norton Family-forumet

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090519155750EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 23/01/2017