Barnet inaktiverar Norton Family

Norton Family kan inte inaktiveras utan godkännande från en förälder. Om du misstänker att barnet känner till ditt lösenord till föräldrakontot i Norton Family kan du ändra lösenordet. Mer information finns här: Åtkomst till ditt Norton-konto.

Om ditt barn loggar in med ett användarkonto som har administratörsbehörighet kan han eller hon inaktivera Norton Family-tjänsten. Se till att barnet använder ett konto utan administratörsbehörighet.

Du kan också konfigurera Norton Family så att du får ett e-postmeddelande när Norton Family inaktiveras på barnets dator.

Aktivera meddelanden

1. Logga in på webbplatsen för Norton med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Välj den barnprofil du vill konfigurera och klicka på Visa Profil.

Om du har en Norton Security-prenumeration klickar du på Family-fliken för att komma åt Norton Family-inställningar.

3. Markera de aktiviteter du vill få meddelanden om under Child's Activity Notification Settings (Inställningar av meddelanden om barns aktiviteter).

4. Om du vill lägga till en ny e-postadress som meddelandena ska skickas till ska du, under On which email addresses do you want to receive Child's Activity Notifications (Till vilka e-postadresser vill du få meddelanden om barns aktiviteter), klicka på Lägg till e-postadress.

5. Skriv in e-postadressen och klicka sedan på Lägg till.

Dessa steg är allmänna och kan skilja sig mellan olika versioner av Android OS.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090515143009EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 26/07/2018