En webbplats för ett socialt nätverk blockeras i Norton Family trots att den är tillåten

Det här problemet kan inträffa när kategorierna Diskussionsforum eller Sociala nätverk är blockerade. Bevilja åtkomst till det sociala nätverkets webbplats genom att konfigurera inställningar för webbuppsikt i Norton Family så att kategorierna Diskussionsforum och Sociala nätverk tillåts.

Konfigurera inställningar för webbuppsikt

1. Logga in på webbplatsen för Norton Family med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på barnprofilen under Barn.

3. Om webbuppsikten visas som gråmarkerad på fliken Regler för barnet, klickar du på för att aktivera den.

4. Klicka på Regelinställningar under Webbuppsikt.

5. Avmarkera kategorierna Diskussion och interaktion online och Sociala nätverk i Spärrade kategorier.

6. Ange varje webbplats (var för sig) för sociala nätverk som du vill tillåta bredvid Tillåtna webbplatser. Klicka sedan på Lägg till.

7. Klicka på Spara.

8. Högerklicka på Norton Family -ikonen i meddelandefältet på barnets dator och sedan på Uppdatera regler.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 23/11/2016