Åtgärd av problem med att en webbplats för ett socialt nätverk blockeras i Norton Family trots att den är tillåten

Det här problemet kan inträffa när kategorierna Diskussionsforum eller Sociala nätverk är blockerade. Bevilja åtkomst till det sociala nätverkets webbplats genom att konfigurera inställningar för webbuppsikt i Norton Family så att kategorierna Diskussionsforum och Sociala nätverk tillåts.

Konfigurera inställningar för webbuppsikt

1. Logga in på webbplatsen för Norton med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på barnprofilen som du vill konfigurera webbuppsiktsinställningarna för.

Om du har en Norton Security-prenumeration klickar du på fliken Familj för att komma åt Norton Family-inställningarna.

3. Om Webbuppsikt på barnets flik visas som gråmarkerad klickar du för att sätta på den (On).

4. I rutan Webb klickar du på kugghjulsikonen.

5. Välj den obligatoriska uppsiktsnivån under Begränsningsnivå

6. Avmarkera kategorierna Diskussion och interaktion online och Sociala nätverk i webbkategorier i Regler för barnet.

Du kan inte uppdatera Webbkategorier om Uppsiktsnivå är inställd på Ha uppsikt.

7. Ange varje webbplats (var för sig) för sociala nätverk som du vill tillåta bredvid Tillåtna webbplatser och klicka sedan på +.

8. Klicka på Spara.

9. Högerklicka på Norton Family -ikonen i meddelandefältet på barnets dator och sedan på Uppdatera regler.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090514140439EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/08/2018