Åtgärd av problem med att Norton Family blockerar en webbplats fast den tillhör en tillåten kategori

Det här kan inträffa om den blockerade webbplatsen tillhör mer än en kategori. Om en webbplats tillhör mer än en kategori måste du tillåta alla kategorier som webbplatsen tillhör.

Om du inte vill tillåta alla kategorier som webbplatsen tillhör kan du lägga till den i listan över tillåtna webbplatser.

Konfigurera inställningar för webbuppsikt

1. Logga in på webbplatsen för Norton med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på barnprofilen som du vill konfigurera webbuppsiktsinställningarna för.

Om du har en Norton Security-prenumeration klickar du på fliken Familj för att komma åt Norton Family-inställningarna.

3. Om Webbuppsikt på barnets flik visas som gråmarkerad klickar du för att sätta på den ( On ).

4. I rutan Webb klickar du på kugghjulsikonen.

5. Välj den obligatoriska uppsiktsnivån under Begränsningsnivå

6. Välj vad du vill att Norton Family ska göra när ditt barn inte följer reglerna, under Uppsiktsnivå.

7. Ange webbadressen bredvid Tillåtna webbplatser och klicka sedan på +.

Du kan inte lägga till webbplatsadress i Tillåtna webbplatser om Uppsiktsnivå är inställd på Ha uppsikt.

8. Klicka på Spara.

9. Högerklicka på Norton Family -ikonen i meddelandefältet på barnets dator och sedan på Uppdatera regler.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090513144641EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Android
Senast ändrat: 17/08/2018