Använda Norton Family med andra säkerhetsprodukter

Norton Family fungerar korrekt tillsammans med många andra säkerhetsprodukter, men inte med alla. Problemen orsakas då främst av hur produkterna filtrerar trafik på internet. Följande säkerhetsprodukter är inkompatibla med Norton Family:

• Säkerhetsprodukter från Avast

• CA Internet Security Suite

• ESET Smart Security

• F-Secure Internet Security

• McAfee Internet Security med SiteAdvisor

• McAfee VirusScan Enterprise

• Panda Internet Security

• Safe Eyes

• Säkerhetsprodukter från Sophos

• Sunbelt Personal Firewall

• Symantec AntiVirus 10.0

• Trend Micro Internet Security

• Webroot Parental Controls

• ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidigare versioner

Om någon av dessa säkerhetsprodukter finns på datorn rekommenderar vi att produkten avinstalleras så att alla delar av Norton Family fungerar korrekt.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090508145137EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 30/06/2014