Åtgärda problem med nedladdning av Norton

Om du får felmeddelanden när du laddar ner Norton, eller om nedladdningen inte slutförs, kan du försöka ladda ner produkten igen från Norton-kontot.

Läs Återställ Norton som sakna i ditt Norton-konto om du inte hittar Norton som du vill ladda ner.

Ladda ner Norton igen

1. Ladda ner Norton.

2. Om du inte redan är inloggad i Norton uppmanas du att logga in. Ange e-postadressen för och lösenordet till ditt Norton-konto och klicka på Logga in.

3. Klicka på Ladda ner Norton i fönstret Installation av Norton.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

Om du installerar fel produkt kan meddelandet "Testperioden har gått ut" visas. Kontrollera att du laddar ner Norton som har en aktiv prenumeration.

Klicka på Ange en ny produktnyckel för att fortsätta om du har en produktnyckel som du inte har registrerat ännu på ditt konto.

Ange produktnyckeln och klicka på >.

5. Gör något av följande, beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Klicka på nedladdningsalternativet i webbläsarens övre högra hörn för att visa nedladdade filer och klicka på filen som du laddade ner.

• Chrome: Klicka på den nedladdade filen som visas längst ned i det vänstra hörnet.

6. Om fönstret User Account Control öppnas klickar du på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen.

7. Norton är nu installerat och aktiverat.

Om du inte kan ladda ner eller installera Norton även efter att ha utfört dessa steg, väljer du det alternativ som bäst beskriver din situation:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090505145926EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 09/07/2018