Åtgärda problemet med att öppna Norton som din tjänsteleverantör levererade.

Starta om datorn för att lösa problemet. Om problemet kvarstår laddar du ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

3. Starta Norton.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 3.

STEG 3

Ladda ner och kör Norton Power Eraser

1. Ladda ner Norton Power Eraser.

2. Klicka på Spara.

3. Välj att spara filen på skrivbordet och klicka sedan på Spara.

4. Dubbelklicka på filen NPE.exe för att köra Norton Power Eraser.

Om fönstret User account control visas klickar du på Ja eller Fortsätt.

5. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

6. Klicka på ikonen Sök efter risker i Norton Power Eraser -fönstret.

7. Norton Power Eraser utför som standard en rootkitsökning vilken kräver att systemet startas om. Klicka på Starta om när du uppmanas att starta om datorn. Om du inte vill utföra rootkitsökningen går du till Inställningar och avmarkerar alternativet Inkludera rootkitsökning (kräver omstart av datorn).

8. När datorn har startats om så startar sökningen automatiskt. Följ anvisningarna på skärmen.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090505015136EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/11/2018