Ladda ner produkten du har förnyat

Ladda ner Norton-produkten

1. Logga in på Norton.

2. Välj produkten du vill ladda ner på sidan Prenumerationer.

3. Klicka på Ladda ner.

4. Klicka på Godkänn och ladda ner.

5. Gör något av följande beroende på vilken webbläsare du har:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klicka på Kör.

• Firefox eller Safari: Klicka på alternativet för nedladdning i webbläsarens övre högra hörn för att visa nedladdade filer och klicka på filen som du laddade ner.

• Chrome: Klicka på den nedladdade filen som visas längst ned i det vänstra hörnet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090501133447EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, iOS
Senast ändrat: 01/09/2017