Norton Family stöder webbläsare, sökmotorer, webbplatser för socialt nätverkande och videovärdwebbplatser

Norton Family stöder endast följande webbläsare, webbplatser för sociala nätverk och videowebbplatser för övervakning av aktiviteter.

Webbläsare som stöds

• Norton Family stöder följande webbläsare för övervakning av barnens webbaktiviteter:

• Windows :

• Internet Explorer 8.0 eller senare

• Mozilla Firefox (endast 32-bitars)*

• Google Chrome*

• Microsoft® Edge (övervakar endast HTTP-webbadresser)

*Stöder den aktuella och den närmast föregående huvudversionen

• Android :

• Stöder Android-standardwebbläsaren

• Chrome för Android, version 18.0.1025123 eller senare

• Norton Identity Safe-webbläsare

• Kindle Silk-webbläsaren på Kindle Fire-surfplattor

Sökmotorer (endast för PC)

• Norton Family övervakar och registrerar barnens sökningar i:

• Google*

• Yahoo*

• Ask*

• Bing*

• YouTube*

• Blinkx*

• Amazon

• Hulu

• AskKids

• FactMonster

• Craigslist

• Wikipedia

• eBay

• Comcast Toolbar-sökning*

• Baidu (stöds endast för förenklad och traditionell kinesiska)

• Sogou (endast för förenklad och traditionell kinesiska)

• T-Online Sites (stöds endast på tyska)

• Orange eller Free (stöds endast på franska)

• Naver (stöds endast på koreanska)

*Använder även Safe Search

Webbplatser för sociala nätverk (endast Windows)

• Norton Family stöder övervakning av ditt barns aktiviteter i följande sociala nätverk:

• Facebook

• Mixi (stöds endast på japanska)

• Skyrock (stöds endast på franska)

Videowebbplatser

När dina barn tittar på YouTube-spellistan i Chrome på Android-telefonen eller -surfplattan, döljs adressfältet automatiskt. I det här fallet kan Norton Family inte övervaka och rapportera sådana enskilda videor på spellistan som separata aktiviteter. Så be dina barn att använda Norton Family-webbläsaren för att få ut det mesta av surfaktiviteterna på sina mobila enheter.

• Norton Family övervakar och registrerar barnens videoaktiviteter på följande videowebbplatser:

• YouTube

• Hulu

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090430145000EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem:  Windows, Android
Senast ändrat: 09/02/2018