Åtgärd av problem med att webbövervakningen i Norton Family avbryts efter avinstallation av Norton Internet Security eller Norton 360

STEG 1

Avinstallera Norton Family

1. Logga in på ditt barns dator som administratör.

2. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

3. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

4. Klicka på Norton Family i listan över installerade program och sedan på Avinstallera.

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder i fönstret Norton Family och klicka på OK.

6. Klicka på Nästa.

7. Slutför avinstallationen genom att klicka på Starta om.

STEG 2

Installera om Norton Family

1. Logga in på webbplatsen för Norton med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Under Barnets profil klickar du på Lägg till enhet.

Om du har en Norton Security-prenumeration klickar du på Family-fliken för att komma åt Norton Family-inställningar.

3. Klicka på Lägg till ny enhet.

4. Om du använder samma dator som barnet klickar du på Nästa.

Om du vill installera Norton Family på en annan enhet klickar du på Nej och sedan på Nästa. Följ anvisningarna på skärmen för att installera på en annan enhet.

5. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

6. Om meddelandet Öppna fil - Säkerhetsvarning visas klickar du på Kör för att fortsätta.

Nortons nedladdningshanterare startar nedladdningen av Norton Family. När nedladdningen är slutförd startar installationen automatiskt.

7. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja för att fortsätta.

8. Klicka på Agree & Install (Godkänn och installera).

9. Om du uppmanas att starta om datorn klickar du på Starta om nu och fortsätter med installationen efter omstarten.

10. När installationen är klar klickar du på Slutför.

STEG 3

Konfigurera Norton Family att övervaka användarkonton

1. Klicka på ikonen för Norton Family i meddelandefältet och sedan på Redigera konton.

2. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder och klicka sedan på Logga in.

3. Klicka på Redigera bredvid den barnprofil som du vill koppla datorn till.

4. Välj loggar in som och sedan de lokala användarkonton som ditt barn använder.

5. Klicka på Spara.

6. Klicka på OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090424135305EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 17/08/2018