Webbövervakningen i Norton Family fungerar inte efter att jag har avinstallerat Norton Internet Security eller Norton 360

STEG 1

Avinstallera Norton Family

1. Logga in på ditt barns dator som administratör.

2. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

3. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

4. Klicka på Norton Family i listan över installerade program och sedan på Avinstallera.

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder i fönstret Norton Family och klicka på OK.

6. Klicka på Nästa.

7. Slutför avinstallationen genom att klicka på Starta om.

STEG 2

Installera om Norton Family

1. Logga in på webbplatsen Norton Family med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Lägg till enhet på fliken Enheter.

3. Om du använder samma dator som barnet klickar du på Fortsätt.

Om du vill installera Norton Family på en annan enhet, klickar du på Nej och sedan på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera på en annan enhet.

4. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

5. Om meddelandet Öppna fil - Säkerhetsvarning visas klickar du på Kör för att fortsätta.

6. Nortons nedladdningshanterare startar nedladdningen av Norton Family. När nedladdningen är slutförd startar installationen automatiskt.

7. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja för att fortsätta.

8. När installationen är klar klickar du på Slutför.

Klicka på Starta om om du blir uppmanad.

STEG 3

Konfigurera Norton Family att övervaka användarkonton

1. Klicka på ikonen för Norton Family i meddelandefältet och sedan på Redigera konton.

2. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder och klicka sedan på Logga in.

3. Klicka på Redigera bredvid den barnprofil som du vill koppla datorn till.

4. Välj loggar in som och sedan de lokala användarkonton som ditt barn använder.

5. Klicka på Spara.

6. Klicka på OK.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.