Jag kan inte lägga till ett användarkonto i Norton Family när datorn är ansluten till en domän

STEG 1

Lägg till användarkontot i den lokala användargruppen

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. I dialogrutan Kör skriver du följande och klickar sedan på OK :

lusrmgr.msc

Om User Account Control visas klickar du på Fortsätt.

3. I fönstret Lokala användare och grupper klickar du på Användare i fältet till vänster.

4. Högerklicka i fältet till höger och välj Ny användare.

5. Fyll i namnet för det användarkonto du vill lägga till i Norton Family. Ange ett lösenord, bekräfta det och klicka sedan på Skapa.

6. Stäng fönstret Lokala användare och grupper.

STEG 2

Lägg till användarkontot i Norton Family

1. Klicka på ikonen för Norton Family i meddelandefältet och sedan på Redigera konton.

2. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder och klicka sedan på OK.

3. Klicka på Redigera bredvid den barnprofil till vilken du vill koppla ett användarkonto som ska övervakas.

4. Klicka på loggar in som och markera namnet på användarkontot du skapade i steg 1.

5. Klicka på Spara.

6. Klicka på OK.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090420170856EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 09/05/2016