Installera Norton Family på en Windows-dator

STEG 2

Installera Norton Family

1. Logga in på webbplatsen för Norton Family med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Konfigurera familj i det övre högra hörnet av webbsidan för Norton Family.

3. Klicka på Lägg till enhet under Enheter.

4. Klicka på Ladda ner för att ladda ner installationsprogrammet för Norton Family.

5. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

Nortons nedladdningshanterare startar nedladdningen av Norton Family. När nedladdningen är slutförd startar installationen automatiskt.

6. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja för att fortsätta.

7. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn och installera.

8. När installationen är klar klickar du på Slutför.

Om du uppmanas att starta om datorn klickar du på Starta om nu och fortsätter med installationen efter omstarten.

9. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder i fönstret Norton Family. Ange ett namn för datorn och klicka på OK.

Datorn är nu registrerad på ditt Norton Family-konto.

STEG 3

Konfigurera Norton Family att övervaka användarkonton

1. Klicka på ikonen för Norton Family i meddelandefältet och sedan på Redigera konton.

2. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder och klicka på OK.

3. Klicka på Ändra bredvid den barnprofil som du vill koppla datorn till.

4. Klicka på Använder dessa inloggningar och markera sedan de lokala användarkonton som ditt barn använder.

5. Klicka på OK.

6. Klicka på Slutför.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090416122707EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 01/07/2014