Installera om en Norton-produkt som var förinstallerad på datorn

Om du har en aktiv prenumeration på en Norton-produkt av version 2006 eller senare kan du uppdatera till den senaste versionen utan kostnad. Om du uppdaterar till den senaste versionen kan det lösa eventuella problem du hade med en tidigare version.

Om du inte vill uppdatera till den senaste versionen av Norton-produkten ska du kontakta datorns tillverkare och fråga dem hur du installerar om den ursprungliga versionen.

Ominstallation av Norton Online Backup skiljer sig från andra Norton-produkter. Mer information finns i följande avsnitt:

Ominstallera Norton Online Backup

STEG 1

Ladda ned och installera den senaste versionen av Norton-produkten från ditt Norton Account

1. Gå till ditt Norton Account.

Mitt Norton Account

2. Ange din e-postadress och lösenordet till ditt Norton Account och klicka sedan på Logga in.

Om du inte har ett Norton Account går du vidare till steg 2 för att ladda ned och installera Norton-produkten. Du behöver produktens produktnyckel - annars får du bara en testversion som gäller i 15 dagar.

3. Klicka på Ladda ned bredvid den Norton-produkt som du vill installera igen. Följ anvisningarna på skärmen för hur du laddar ned och installerar produkten.

Om det inte finns någon nedladdningsknapp har prenumerationen på produkten löpt ut. Klicka på FÖRNYA och förnya prenumerationen genom att följa anvisningarna. Du kan sedan ladda ned och installera produkten från ditt Norton Account.

STEG 2

Ladda ned och installera den senaste versionen av Norton-produkten utan ett Norton Account

Om du laddar ned och installerar en Norton-produkt utan en aktiv prenumeration, eller om du har en aktiv prenumeration men ingen produktnyckel, får du en provprenumeration i 15 dagar.

1. Ladda ned den senaste versionen av Norton-produkten.

2. Klicka på STARTA NEDLADDNING.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

4. Om du behöver ange en produktnyckel för produkten du installerar loggar du in och hämtar den via ditt Norton Account.

Mitt Norton Account

Relaterade videoklipp:

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090415160608EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 06/09/2011