Norton Family rapporterar alla webbplatsbesök till SiteAdvisor.com när du installerar McAfee Internet Security med SiteAdvisor

Norton Family är inte kompatibelt med SiteAdvisor-funktionen i McAfee Internet Security. Norton Family fungerar tillsammans med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar det inte korrekt. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera Norton Family om SiteAdvisor-funktionen i McAfee Internet Security är aktiverad på datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090414123125EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 23/09/2013