Norton Familys kompatibilitet med Sunbelt Personal Firewall

Norton Family-klienten är inte kompatibel med Sunbelt Personal Firewall. Norton Family fungerar med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar det inte korrekt - såsom exempelvis Sunbelt Personal Firewall. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera Norton Family-klienten på datorer som har Sunbelt Personal Firewall installerat.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090402134846EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows XP
Senast ändrat: 05/03/2013