Felet: "Installationsfilen kan inte valideras..."

På datorer med Windows XP kan det här problemet uppstå om rotcertifikaten inte är uppdaterade. Eftersom Microsoft har slutat ge support på Windows XP får du inte längre några programuppdateringar från Windows Update och kan inte installera de senaste rotcertifikaten.

Om meddelandet "Ett problem har uppstått som du måste åtgärda..." visas i Norton som köptes från Staples, ska du läsa Meddelande: "Ett problem har uppstått som du måste åtgärda..." när jag installerar Norton 360 som köptes från Staples.

Du bör överväga att uppgradera ditt operativsystem till Windows 10. Artikeln Supporten har upphört för Windows XP innehåller information om alternativen.

STEG 1

Ta bort tillfälliga filer

1. Stäng alla program.

2. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

3. Skriv följande text och tryck sedan på Enter.

%temp%

Den aktuella användarens mapp för tillfälliga filer öppnas i Utforskaren.

4. Klickar på Markera allaRedigera -menyn.

5. Tryck på Ta bort.

6. Om du ombeds att bekräfta borttagningen klickar du på Ja.

STEG 2

Ladda ner Norton från ditt Norton-konto

1. Logga in på Norton.

2. Klicka på Ladda ner.

3. Klicka på Godkänn och ladda ner under Installera på den här enheten.

Nortons produktinstallationsprogram sparas som standard i mappen Nedladdningar.

4. När nedladdningen är klar dubbelklickar du på Nortons produktinstallationsprogram.

5. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

6. Klicka på Fortsätt när LiveUpdate har installerat alla uppdateringar.

7. Klicka på Starta om i fönstret Installationen har slutförts.

Du måste starta om datorn för att slutföra installationen.

STEG 3

Kör Windows Update

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

wuapp

Om fönstret User account control visas klickar du på Fortsätt.

3. Klicka på Sök efter uppdateringar i den vänstra panelen.

4. Följ anvisningarna på skärmen.