Norton Familys kompatibilitet med Trend Micro Internet Security

Norton Family-klienten är inte kompatibel med Trend Micro Internet Security. Norton Family fungerar med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar det inte korrekt - såsom exempelvis Trend Micro Internet Security. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera Norton Family på datorer som har Trend Micro Internet Security installerat.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090305172620EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 05/03/2013