Installera om din Norton-produkt efter att du har kört Norton avinstallationsverktyg

Ladda ner Norton-produkten

1. Logga in på Norton.

Om du har andra produkter som är tillgängliga att installera på enheten går du till sidan Tjänster. Välj den produkt du vill ladda ner under Tjänster.

2. Klicka på Ladda ner Norton.

3. Klicka på Godkänn och ladda ned i fönstret Installera på den här enheten.

Välj Kör eller Spara för nedladdningsfilen och följ de anvisningar som visas. Dessa kan variera beroende på din webbläsare. Om du sparar filen måste du sedan, när nedladdningen är klar, gå till den plats du sparade filen på och dubbelklicka på filen.

När nedladdningsprogrammet har körts laddas din produkt ner, installeras och aktiveras automatiskt. Din enhet kommer att visa aktuell skyddsstatus och ytterligare program kan installeras från ditt Norton-konto.

Vad gör jag om det inte fungerade?

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090225155411EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 16/02/2015