Min dator slutar svara när jag installerat ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 (eller tidigare versioner). Jag har redan har Norton Family installerat på datorn

Norton Family är inte kompatibelt med ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 eller tidigare versioner. Norton Family-klienten fungerar med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar den inte korrekt. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera Norton Family-klienten på datorer som har ZoneAlarm Internet Security Suite 7.0 installerat (eller tidigare versioner).

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090205170021EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 22/04/2013