Norton Familys kompatibilitet med Webroot Parental Controls

Norton Family-klienten är inte kompatibel med Webroot Parental Controls. Norton Family fungerar tillsammans med många andra säkerhetsprodukter, men med vissa produkter fungerar det inte korrekt. Problemen beror främst på hur produkterna filtrerar trafik på internet. Du kan inte installera Norton Family-klienten på en dator som har Webroot Parental Controls installerat. Vi rekommenderar att du avinstallerar Webroot Parental Controls från datorn.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090205163320EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 05/03/2013