Schemalägga en säkerhetskopiering i Norton Online Backup

Schemalägga en säkerhetskopiering

1. Logga in på webbplatsen för Norton Online Backup med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Inställningar bredvid den säkerhetskopia du vill schemalägga säkerhetskopiering för.

3. Välj Schemalagd på fliken När som du hittar bredvid Kör schema.

Som standard är Norton Online Backup schemalagt att köras automatiskt.

4. Om du vill ändra den automatiska schemaläggningen väljer du Dagligen, Veckovis eller Månadsvis i listrutan.

5. Välj dag eller datum för säkerhetskopieringen i listrutan bredvid Vilken dag.

Om du vill ändra tidszon i listrutan. Tidszon markerar du tidzonen.

6. Klicka på Spara och sedan på Stäng.