Ladda ner de säkerhetskopierade filerna från Norton Online Backup-kontot till valfri dator

Ladda ner filerna från Norton Online Backup

1. Logga in på webbplatsen för Norton Online Backup med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Filåtgärder bredvid den säkerhetskopia från vilken du vill ladda ner filer, och klicka sedan på Ladda ner en fil.

3. Om du vill ladda ner en specifik version av en fil klickar du på Visa alternativ och väljer sedan önskad säkerhetskopia i listrutan.

4. Gör något av följande:

• Om du vill söka efter en specifik fil eller mapp skriver du namnet i sökrutan och klickar på Sök.

Om du vill använda avancerade sökalternativ klickar du på Visa avancerad sökning och väljer avancerade filter.

• Om du vill bläddra igenom säkerhetskopierade filer och mappar kan du gå till fönstret Mappar, klicka på namnet och navigera genom mappstrukturen.

I fönstret Filer visas de säkerhetskopierade filer som finns i den valda mappen.

5. Klicka på den fil du vill ladda ner.

6. Följ webbläsarens anvisningar för att spara filerna på din dator.

7. Om du vill ladda ner flera filer från säkerhetskopieringen upprepar du raderna 4 till 8 för varje fil.