Återställ filer från Norton Online Backup

Återställ filer

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup.

2. Klicka på Logga in.

3. Ange e-postadress och lösenord och klicka sedan på Logga in.

4. Klicka på Filåtgärder bredvid den säkerhetskopia som du vill återställa filerna från och sedan på Återställ filer.

5. Välj till vilken dator du vill återställa filerna i listrutan under Alternativ.

Som standard återställs filerna och mapparna till mappen Återställda filer på skrivbordet. Om du vill återställa filerna till den ursprungliga platsen på datorn klickar du på Visa alternativ och väljer Återställ filerna till respektive ursprungsplats på datorn.

Om du vill skriva över filerna på datorn väljer du Skriv över befintliga filer.

6. Gör något av följande under Återställ filer :

• Välj Återställ alla filer om du vill återställa alla filer från säkerhetskopian.

• Välj Välj filer att återställa om du vill återställa vissa filer från säkerhetskopian.

Du kan antingen söka efter specifika filer eller bläddra och välja specifika filer från säkerhetskopian. Om du vill söka efter och återställa specifika filer anger du sökvillkor i sökrutan och klickar på Sök. Om du vill använda avancerade sökalternativ klickar du på Visa avancerad sökning.

7. När du har valt alternativ för återställning klickar du på Återställ filer.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090204114146EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Senast ändrat: 25/08/2017