Använd Norton Online Backup för att manuellt säkerhetskopiera filer

Med Norton Online Backup kan du säkerhetskopiera filer manuellt med Norton Online Backup-klienten som är installerad på datorn. Du kan också starta säkerhetskopieringen från en annan dator via webbplatsen för Norton Online Backup.

Datorn måste ha Norton Online Backup-klienten installerad och en aktiv internetanslutning för att kunna säkerhetskopiera filer.

Säkerhetskopiera filer från datorn

1. Avsluta alla öppna program.

2. Gör något av följande:

• Windows: Högerklicka på Norton Online Backup -ikonen i meddelandefältet eller systemfältet och klicka sedan på Säkerhetskopiera nu.

• Mac: Klicka på Norton Online Backup -ikonen i menyraden och sedan på Säkerhetskopiera nu.

Vänta tills säkerhetskopieringen är klar. Detta kan ta olika lång tid beroende på de säkerhetskopierade filernas storlek och antal.

Säkerhetskopiera filerna via fjärranslutning från webbplatsen

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup.

2. Klicka på Logga in.

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och klicka sedan på Logga in.

En lista över säkerhetskopior visas.

4. Klicka på Säkerhetskopiera nu bredvid den säkerhetskopia du vill uppdatera.

Vänta tills säkerhetskopieringen är klar. Detta kan ta olika lång tid beroende på de säkerhetskopierade filernas storlek och antal.