Lägg till eller ta bort en dator från Norton Online Backup-kontot

Lägg till en dator till Norton Online Backup

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Lägg till dator bredvid Mina enheter.

3. Läs igenom villkoren för tjänsten och markera rutan Jag har läst och accepterar villkoren för tjänsten.

4. Klicka på Start Download (Starta nedladdning).

5. När nedladdningen är slutförd gör du något av följande:

• I Windows dubbelklickar du på den NortonOnlineBackup.exe -fil som du har laddat ner.

Om en säkerhetsvarning visas klickar du på Kör.

• I en Macintosh-produkt startas installationsprogrammet till Norton Online Backup automatiskt när nedladdningen är klar.

6. Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

7. Standardwebbläsaren startar automatiskt för att slutföra registreringen av datorn så fort installationen är klar.

När du kommer till webbsidan Registrera dator klickar du på Fortsätt.

8. Ange e-postadress och lösenord för ditt Norton-konto och klicka sedan på Logga in.

9. Klicka på Klar.

Ta bort en dator från Norton Online Backup

1. Gå till webbplatsen för Norton Online Backup och logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Ta bort dator bredvid Mina enheter.

3. Klicka på Ta bort bredvid ikonen av den dator som du vill ta bort.

4. Bekräfta genom att klicka på OK.