Norton Familys kompatibilitet med Symantec AntiVirus 10.0

Norton Family-klienten är inte kompatibel med Symantec AntiVirus 10.0. Den aktuella versionen av Enterprise-säkerhetsprodukten Symantec Endpoint Protection är kompatibel med Norton Family. Om du har installerat Symantec AntiVirus 10.0 på en dator där Norton Family finns installerat rekommenderar vi att du uppgraderar Symantec AntiVirus 10.0, alternativt installerar Norton 360 eller Norton Internet Security.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090126154908EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Senast ändrat: 05/03/2013