Uppdatera Norton till den senaste versionen

Om du har en aktiv prenumeration kan du uppdatera Norton till den senaste versionen. Om du har en aktiv prenumeration kan du utan kostnad uppdatera din produkt till den senaste versionen från ditt Norton-konto. Du kan också gå till Norton Update Center för att ladda ner och installera den senaste versionen av Norton för Windows. En Norton-produkt för Mac kan endast uppdateras från ditt Norton-konto.

Om du försöker ladda ner Norton från din tjänsteleverantör går du tillbaka till leverantörens webbplats och följer anvisningarna för att hämta den senaste versionen av Norton.

Det finns för närvarande inga uppdateringar för Norton Family.

Ladda ner Norton från ditt Norton-konto

1. Logga in på Norton.

Om du har glömt lösenordet till ditt Norton-konto och vill återställa det kan du läsa Jag har glömt bort lösenordet till mitt Norton-konto.

2. Gå till sidan Enheter och klicka under enhetens namn på Uppdatera bredvid den Norton-produkt som du vill uppgradera.

Om du redan har den senaste versionen installerad visas inte uppdateringsalternativet.

Uppdatera Norton från Norton Update Center

Du kan också uppdatera din Norton-produkt för Windows genom att följa anvisningarna nedan:

1. Gå till Norton Update Center.

2. Klicka på Uppdatera allt nu.

Om nedladdningen inte startar automatiskt laddar du ner programmet manuellt.

3. Klicka på Kör i fönstret Ladda ner fil - Säkerhetsvarning.

4. Följ anvisningarna på skärmen.