Norton Utilities slutar svara när jag kör en registersökning

STEG 1

Kontrollera kompatibilitetsläget

1. Stäng Norton Utilities.

2. Högerklicka på Norton Utilities -ikonen på skrivbordet och klicka sedan på Egenskaper.

3. Gå till fliken Kompatibilitet och kontrollera att alternativet Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för: inte är markerat.

4. Klicka på Tillämpa > OK.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Avinstallera Norton Utilities

1. Tryck på Windows -tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program klickar du på Norton Utilities och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Klicka på Ja för att bekräfta.

5. När programmet är avinstallerat stänger du alla öppna program och startar om datorn.

STEG 3

Installera om Norton Utilities

1. Gör något av följande:

• Om du har produkten på en cd-skiva sätter du i cd:n i cd-rom-enheten och klickar sedan på Installera Norton Utilities.

• Om du inte har produkten på en cd-skiva laddar du ner och kör installationsfilen för Norton Utilities 16 eller Norton Utilities 15. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

Se till att du laddar ner den version av Norton Utilities som du har en produktnyckel för. Produktnyckeln för Norton Utilities 16 fungerar inte med Norton Utilities 15, och vice versa.

2. Klicka på Nästa.

3. Läs igenom licensavtalet och klicka sedan på Jag godkänner avtalet. Du kan inte fortsätta med installationen utan att godkänna licensavtalet.

4. Klicka på Nästa. Följ anvisningarna på skärmen.

5. När du är klar med installationen blir du ombedd att köra Smart Update. Klicka på Nästa för att fortsätta uppdateringen av Norton Utilities.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.