Åtgärda problem med frysning då du kör Norton Utilities registersökning

STEG 1

Kontrollera kompatibilitetsläget

1. Stäng Norton Utilities.

2. Högerklicka på Norton Utilities -ikonen på skrivbordet och klicka sedan på Egenskaper.

3. Avmarkera Kör det här programmet i kompatibilitetsläge för på fliken Kompatibilitet:

4. Klicka på Tillämpa > OK.

Om problemet kvarstår går du vidare till steg 2.

STEG 2

Avinstallera Norton Utilities

1. Tryck på Windows -tangenten + R för att öppna dialogrutan Kör.

2. Skriv följande i dialogrutan Kör och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program klickar du på Norton Utilities och sedan på Ta bort eller Avinstallera.

4. Klicka på Ja för att bekräfta.

5. När programmet är avinstallerat stänger du alla öppna program och startar om datorn.

STEG 3

Installera om Norton Utilities

1. Gör något av följande:

• Om du har produkten på en cd-skiva sätter du i cd:n i cd-rom-enheten och klickar sedan på Installera Norton Utilities.

• Om du inte har produkten på en cd-skiva laddar du ner och kör installationsfilen för Norton Utilities 16 eller Norton Utilities 15. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

Se till att ladda ner Norton Utilities-versionen som motsvarar din produktnyckel. Produktnyckeln för Norton Utilities 16 fungerar inte med Norton Utilities 15, och vice versa.

2. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja för att fortsätta.

3. Läs licensavtalet och klicka därefter på Jag accepterar. Du kan inte fortsätta med installationen utan att godkänna licensavtalet.

4. När installationen har slutförts klickar du på Avsluta.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20090113131041EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/08/2018