Felmeddelandet "Den här produkten stöder endast operativsystemversioner för arbetsstationer. Den går inte att installera på Server-operativsystem" när jag installerar Norton Family

Norton Family kan bara installeras på Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista eller Windows XP. Produkten kan inte installeras på Windows serveroperativsystem.

Tack!

Tack för att du använder Norton Support.

< Tillbaka

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20081210223616EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 11/12/2015