Fel: "Norton Family kommer inte att fungera korrekt med den version av Norton- eller Symantec-produkten som för närvarande är installerad på datorn..."

Detta fel kan inträffa om du har en äldre version av Norton-säkerhetsprodukten installerad som inte är kompatibel med Norton Family. Åtgärda problemet genom att avinstallera och sedan installera om Norton Family.

STEG 1

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om installerar du Norton Family igen.

STEG 2

Installera om Norton Family

1. Logga in på webbplatsen Norton Family med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på Lägg till enhet på fliken Enheter.

3. Om du använder samma dator som barnet klickar du på Fortsätt.

Om du vill installera Norton Family på en annan enhet, klickar du på Nej och sedan på Fortsätt.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera på en annan enhet.

4. När nedladdningen är slutförd dubbelklickar du på den fil som du har laddat ner.

5. Om meddelandet Öppna fil - Säkerhetsvarning visas klickar du på Kör för att fortsätta.

6. Nortons nedladdningshanterare startar nedladdningen av Norton Family. När nedladdningen är slutförd startar installationen automatiskt.

7. Om fönstret User Account Control visas klickar du på Ja för att fortsätta.

8. När installationen är klar klickar du på Slutför.

Om du uppmanas att starta om datorn klickar du på Starta om nu och fortsätter med installationen efter omstarten.

STEG 3

Konfigurera Norton Family att övervaka användarkonton

1. Klicka på ikonen för Norton Family i meddelandefältet och sedan på Redigera konton.

2. Ange din e-postadress och ditt lösenord som förälder och klicka sedan på Logga in.

3. Klicka på Redigera bredvid den barnprofil som du vill koppla datorn till.

4. Välj loggar in som och sedan de lokala användarkonton som ditt barn använder.

5. Klicka på Spara.

6. Klicka på OK.

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.