Fel: "Ett eller flera program på datorn är inte kompatibla med den här Norton-produkten..."

Norton-installationen upptäckte ett eller flera program på datorn som inte är kompatibla med Norton. Anteckna de inkompatibla program som visas i felmeddelandelistan och avinstallera dem.

Avinstallera alla säkerhetsprodukter som inte kommer från Symantec

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program markerar du först den aktuella säkerhetsprodukten (som inte kommer från Symantec) och klickar sedan på Avinstallera eller Ta bort.

4. Följ anvisningarna på skärmen för att avinstallera programmet.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20081106173648EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2017