Fel: "Det gick inte att fortsätta processen på grund av en systemtjänst som kanske inte är installerad eller inte kan startas..."

STEG 1

Aktivera fjärranslutningstjänster

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck på Enter :

services.msc

Om fönstret Kontroll av användarkonto visas klickar du på Fortsätt.

3. Leta rätt på Fjärrskrivbordstjänster i dialogrutan Tjänster och dubbelklicka på den.

Windows XP och Vista: Leta rätt på Terminal Services i dialogrutan Tjänster och dubbelklicka på den.

4. Kontrollera att Automatiskt visas till höger om Starttyp. Om Starttyp inte är Automatiskt klickar du på Automatiskt i listrutan.

5. Kontrollera att Startad visas till höger om Tjänststatus. Om Tjänststatus inte anges som Startad klickar du på Starta.

6. Klicka på OK.

STEG 2

Aktivera tjänsten RPC (Remote Procedure Call)

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

services.msc

Om fönstret Kontroll av användarkonto visas klickar du på Fortsätt i fönstret Kontroll av användarkonto.

3. Leta rätt på tjänsten Remote Procedure Call i rutan Tjänster och dubbelklicka på den.

4. Kontrollera att Automatiskt visas till höger om Starttyp. Om Starttyp inte är Automatiskt klickar du på Automatiskt i listrutan.

5. Kontrollera att Startad visas till höger om Tjänststatus. Om Tjänststatus inte anges som Startad klickar du på Starta.

6. Klicka på OK.

7. Stäng fönstret Tjänster.

8. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080923103733EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/09/2017