Fel: "Du försöker installera Norton AntiVirus. Men Norton Internet Security, som redan är installerat på datorn..." när jag installerar Norton AntiVirus

Felmeddelandet visas om du redan har Norton Internet Security installerat på datorn. Norton Internet Security har en tvåvägsbrandvägg som ger ditt nätverk extra skydd. Vi rekommenderar att du fortsätter använda Norton Internet Security.

Om du har en aktuell prenumeration av Norton Internet Security (version 2006 eller senare) kan du uppdatera till den senaste versionen utan kostnad. Du kan kontrollera och installera den senaste versionen av Norton Internet Security på Norton Update Center.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080911173755EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/05/2015