Virusskydd och Inkommande-brandvägg visas som inaktiverade i Norton SystemWorks efter att du har installerat Norton Internet Security 2009

Kör LiveUpdate för Norton SystemWorks

1. Starta Norton SystemWorks.

2. Klick på Kör LiveUpdate under Snabbuppgifter i fönstrets nedre vänstra hörn.

LiveUpdate försöker ansluta till Internet och ladda ned uppdateringarna.

3. Klicka på OK när installationen av uppdateringarna har avslutats.

4. Starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080910142813EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 07/03/2011