Fel: "En annan version av en produkt från Norton eller Symantec har upptäckts på denna dator ..."

Om datorn är ansluten till ett större eller mindre företagsnätverk och du har Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus Corporate Edition eller Symantec Client Security installerat kontaktar du administratören innan du installerar Norton-produkten. Om din dator inte ingår i något större eller mindre företagsnätverk kan du avinstallera Norton- eller Symantec-produkten från datorn och sedan installera den nya Norton-produkten.

STEG 1

Avinstallera Norton- eller Symantec-produkten

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

appwiz.cpl

3. I listan över installerade program klickar du först på Norton- eller säkerhetsprodukten från Symantec och sedan på Avinstallera eller Ta bort.

4. Följ anvisningarna på skärmen.

5. Starta om datorn när avinstallationen är klar.

STEG 2

Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till sin standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Remove and Reinstall.

Knappen Ta bort kan visas om du införskaffat Norton-produkten från din tjänsteleverantör.

6. Klicka på Fortsätt eller Ta bort.

7. Klicka på Starta om nu.

När datorn har startats om följer du anvisningarna på skärmen för att återinstallera Norton-produkten.

Närliggande lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080808165115EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/06/2017