Senaste körningsdatum för virus- och spionprogramssökning ändras inte när Snabbsökning körs efter uppdatering av virusdefinitionerna i Norton 360 2.0

För att ge realtidsskydd initierar LiveUpdate en snabbsökning och söker igenom de områden som vanligen drabbas av virussmitta med uppdaterade virusdefinitioner. Den här genomsökningen skiljer sig från de schemalagda sökningarna, och uppdaterar inte senaste körningsdatum för virus- och spionprogramssökningar under Datorsäkerhet.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080731124527EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows Vista,Windows XP
Senast ändrat: 15/02/2011