Ladda ner och kör verktyget Norton Remove and Reinstall för att ta bort Norton som du har fått från din tjänsteleverantör

Dokumentet beskriver hur du kör verktyget Norton Remove and Reinstall för att ta bort Norton som du har laddat ner från din tjänsteleverantör.

Kör verktyget Norton Remove and Reinstall

Om Norton Family är installerat, ska det avinstalleras innan du kör verktyget Norton Remove and Reinstall.

1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall-verktyget.

Spara filen på skrivbordet i Windows. I några webbläsare sparas filen automatiskt till dess standardplats.

2. Tryck på Ctrl + J för att öppna fönstret Nedladdningar i webbläsaren.

3. Dubbelklicka på ikonen NRnR.

4. Läs igenom licensavtalet och klicka på Godkänn.

5. Klicka på Avancerade alternativ.

6. Klicka på Ta endast bort.

7. Klicka på Ta bort.

8. Klicka på Starta om nu.

Följ anvisningarna på skärmen för att installera Norton igen när datorn har startats om.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080710133024EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 12/09/2017