Fel: "En tidigare installation eller avinstallation har slutförts men datorn har inte startats om ...".

Det här felet visas på grund av att en fil i mappen Tillfälliga Windows-filer måste tas bort. I de flesta fall tar Windows bort filen när datorn startas om.

STEG 1

Starta om datorn

1. Stäng alla program.

2. Starta om datorn.

Om problemet kvarstår bör du ta bort de tillfälliga Windows-filerna och installera Norton-produkten på nytt.

STEG 2

Ta bort tillfälliga filer

1. Öppna dialogrutan Kör genom att trycka på Windows -tangenten + R.

2. Skriv följande text och tryck sedan på Enter :

%temp%

Den aktuella användarens mapp för tillfälliga filer öppnas i Utforskaren.

3. Klickar på Markera allaRedigera -menyn.

4. Tryck på Ta bort.

5. Om du ombeds att bekräfta borttagningen klickar du på Ja.

När du har tagit bort de tillfälliga Windows-filerna ominstallerar du Norton-produkten.

Vad gör jag om det inte fungerade?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080624173124EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 01/09/2017