Kör LiveUpdate

Följ dessa anvisningar för att köra Norton LiveUpdate.

Kör LiveUpdate

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

1. Starta Norton.

2. Dubbelklicka på Säkerhet i huvudfönstret och sedan på LiveUpdate.

3. Klicka på OK när Norton LiveUpdate har slutförts.

4. Fortsätt köra LiveUpdate tills du ser meddelandet "Din Norton-produkt har de senaste skyddsuppdateringarna".

5. Avsluta alla program och starta om datorn.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080520094501EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/11/2018