Så här förnyar du prenumerationen för en Norton Macintosh-produkt i Mac OS X

Norton AntiVirus för Macintosh innehåller en prenumeration på virusdefinitioner. Norton Internet Security för Macintosh innehåller en prenumeration på virusdefinitioner och uppdateringar för webblockering.

Prenumerationen upphör efter ett år. Följ anvisningarna nedan för att förnya prenumerationen.

STEG 1

Köpa en prenumeration från prenumerationsförnyelsecentret online

1. Gå till centret för prenumerationsförnyelse på internet.

Om du vill ringa in din beställning ringer du Symantecs kundtjänst på (800) 441-7234. En expeditionsavgift på 10 USD tillkommer för den här tjänsten utöver priset för prenumerationen.

2. Välj produkt och version och klicka sedan på Fortsätt.

3. Välj att köpa en uppgradering eller att förnya prenumerationen.

4. Följ anvisningarna för att köpa en prenumerationsförnyelse eller en produktuppgradering.

5. När beställningen är klar får du ett e-postmeddelande som bekräftar köpet.

Om du betalar via check eller telefon får du ett e-postmeddelande när Symantec mottagit betalningen. I e-postmeddelandet finns anvisningar om hur du förnyar eller installerar en ny produkt.

6. Om du har förnyat din prenumeration hittar du prenumerationsnyckeln i bekräftelsen via e-post. Du måste ange prenumerationsnyckeln i Norton-produkten för att aktivera prenumerationen.

Om du uppgraderat till en ny version installerar du den nya produkten. Den innehåller en ny prenumeration och du behöver inte ange en prenumerationsnyckel.

STEG 2

Ange prenumerationsnyckeln

1. Starta LiveUpdate.

2. Klicka på Uppdatera allt nu.

3. Klicka på Jag har en prenumerationsnyckel.

4. Klicka på Nästa.

5. I fönstret för Antivirus- eller NIS-prenumerationsnyckeln skriver du in prenumerationsnyckeln och klickar därefter på Slutför prenumeration.

Fönstret för Antivirus- eller NIS-prenumerationsnyckeln kan finnas i det övre högra hörnet på skärmen.

6. I fönstret Slutför prenumeration klickar du på Installera för att fortsätta installera de senaste uppdateringarna.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080514091207EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Mac OS X
Senast ändrat: 07/03/2013