Förnya prenumerationen

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version, eller om du inte vet vilken produktversion du har, kan du gå till Norton Update Center.

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Förnya bredvid Prenumerationsstatus.

3. Klicka på Förnya min prenumeration.

Kontrollera att datorn är ansluten till internet.

4. Följ anvisningarna på webbsidan som öppnas för att förnya Norton-produkten.

5. När beställningen är klar stänger du webbläsaren.

6. Följ anvisningarna på skärmen i Symantecs förnyelsefönster för att slutföra förnyelseprocessen.

7. Kör LiveUpdate för att ladda ner alla uppdateringar för Norton-produkten.

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080425181216EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 20/06/2018