Hjälp om Nortons automatiska förnyelsetjänst

Vad är Nortons automatiska förnyelsetjänst?

• Nortons automatiska förnyelsetjänst är ett enkelt sätt att hålla dig skyddad mot internethot genom att automatiskt förnya prenumerationen på din Norton-prenumeration innan den upphör. På så sätt är alltid din Norton-produkt aktuell och din dator skyddad, utan att du behöver tänka på det.

Hur fungerar det?

• När du är registrerad och köper eller förnyar en Norton-prenumeration i vår internetbutik så debiteras du med aktuellt prenumerationspris en gång om året så länge du är registrerad i programmet. Vi skickar ett e-postmeddelande med information innan du debiteras så att du är beredd.

Vanliga frågor