Vanliga frågor: NortonLifeLock-prenumeration med automatisk förnyelse

Vår tjänst för automatisk förnyelse av prenumeration är ett enkelt sätt att hjälpa dina enheter och din personliga information att förbli skyddade mot hot på internet. Du debiteras automatiskt varje månad eller år, beroende på ditt val, så skyddet är uppdaterat och aktivt utan att du behöver tänka på det.

Hur fungerar det?

• När du väl har börjat prenumerera blir du debiterad enligt det faktureringssätt som finns lagrat i kontot för att förnya prenumerationen till det då gällande priset för förnyelse av prenumeration tills du avbryter. Vi skickar ett e-postmeddelande med prisuppgifter, villkor och övrig information innan du debiteras, så att du är förberedd.

Kontakta Kundtjänst och support om du vill ha en återbetalning av prenumerationsavgiften. Tänk på att när avgiften har återbetalats, kan du inte längre känna dig lika trygg som när du var registrerad för tjänsten.

Kontakta oss

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080417115558EN
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Senast ändrat: 18/11/2020