Aktivera förnyelsenyckeln för Norton-prenumerationen

I det här dokumentet beskrivs hur du anger förnyelsekoden för att förlänga prenumerationen på Norton-produkten. Anvisningarna gäller de senaste versionerna av Norton-produkten.

Förnyelsekoden måste ha en giltighetstid på minst en dag för att produkten ska aktiveras.

Om du har en äldre version av Norton-produkten, eller om du inte vet vilken produktversion du har, går du till Norton Update Center.

STEG 1

Sök reda på förnyelsekoden

Om du redan har förnyelsekoden kan du gå till steg 2. Var förnyelsekoden finns beror på hur du köpte den.

• Om du köpte förnyelsekoden från en webbutik finns den i e-postmeddelandet med bekräftelsen. Om du inte hittar bekräftelsemeddelandet i din inkorg kan du leta i skräppostmappen. Vissa skräppostfilter kan felaktigt klassificera dessa meddelanden som skräppost. När du hittat förnyelsekoden går du till steg 2.

• Om du köpte förnyelsekoden från Norton Online Store kan du även hitta den om du loggar in på ditt konto. Så här hittar du förnyelsekoden från ditt konto.

• Om du har köpt en förnyelsekod utan en Norton-produkt måste du först ta reda på vilken Norton-produkt nyckeln gäller. Du hittar denna information i e-postmeddelandet som bekräftar ditt köp av prenumerationen. Förnyelsekoden måste ha en giltighetstid på minst en dag. När du har bestämt produkt laddar du ner testversionen och installerar produkten. När du ska använda förnyelsekoden går du till steg 2.

1. Logga in på Norton.

2. Leta reda på ditt inköpsbevis för prenumerationsförnyelsen och klicka på ordernumret.

3. Kopiera förnyelsekoden.

Förnyelsekoden är en alfanumerisk kod på 19 tecken. Till exempel ABC123DE4567FGH89JK.

STEG 2

Ange förnyelsekoden för Norton-prenumerationen.

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Hjälp i huvudfönstret.

3. Klicka på Ange produktnyckel under Kontoinformation i fönstret Hjälpcenter.

4. Ange produktnyckeln eller koden och klicka på Nästa.

Du hittar din produktnyckeln på ditt Norton-konto, i e-postmeddelandet som du fick som bekräftelse på köpet av produkten eller i din produkt-CD samt på återförsäljarens kort. Om du behöver hjälp med att hitta produktnyckeln läser du Så här hittar jag Norton-produktnyckeln.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

6. Läs igenom prenumerationsinformationen och klicka på Klar.

Mer information

< Tillbaka

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.