Andra produkter

Vanliga frågor: Norton Security Scan

Vad är Norton Security Scan?

  • Norton Security Scan är ett programvaruverktyg som hjälper dig att se om datorn är skyddad mot kända hot. Norton Security Scan söker igenom datorn och indikerar om det finns virus, maskar, spionprogram, oönskade reklamprogram eller trojaner.

    Gå till nedladdningssidan för Norton Security Scan för att ladda ner och installera programmet.

Denna lösning gjorde det enkelt för mig att hantera mitt problem.

Ja Nej

Hjälp oss att förbättra denna lösning.

Tack för att du hjälper oss att bli bättre.

Vad vill du göra nu?

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080415160906EN
Operativsystem: Windows
Senast ändrat: 03/06/2019