Jag vill aktivera Norton-produkten

I det här dokumentet får du hjälp att aktivera Norton-produkten. Vanligtvis har du redan din Norton-produkt installerad. Du måste aktivera Norton med din produktnyckel.

Aktivera Norton

Dessa steg avser den aktuella versionen av Norton-produkter. Om du har en äldre version går du till avsnittet Relaterade Lösningar längst ned på den här sidan. Där finns mer information om installation av den äldre versionen.

1. Starta Norton-produkten.

2. Klicka på Hjälp i huvudfönstret.

3. Klicka på Ange produktnyckel under Kontoinformation i fönstret Hjälpcenter.

4. Ange produktnyckeln och klicka på Nästa.

Du hittar din produktnyckeln på ditt Norton-konto, i e-postmeddelandet som du fick som bekräftelse på köpet av produkten eller i din produkt-CD samt på återförsäljarens kort. Om du behöver hjälp med att hitta produktnyckeln läser du Så här hittar jag Norton-produktnyckeln.

5. Följ anvisningarna på skärmen.

6. Läs igenom prenumerationsinformationen och klicka på Klar.

Närliggande lösningar

Sök efter lösningar eller kontakta oss.

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_sv_se
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Senast ändrat: 18/06/2018